2009-06-11 13:22:04• hírek • Szatmar.ro

Rekordösszeget fizet a Real Ronaldóért

A Manchester United elfogadta a madridiak ajánlatát a portugál játékosért.

Elfogadta a Real Madrid Cristiano Ronaldóért tett ajánlatát a Manchester United, így a portugál szélső a spanyol fővárosban folytathatja pályafutását. Ezt a „vörös ördögök" saját honlapjukon jelentették be csütörtök délelőtt.

„Az ismét a távozási szándékát kinyilvánító Cristiano Ronaldo kérésére, és a képviselőivel való egyeztetés után a United beleegyezett, hogy a Real Madrid tárgyalásokat kezdjen a játékossal", áll a csütörtök délelőtti közleményben.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint ez az ajánlat pedig 80 millió fontról (92 millió euróról) szól, amellyel a 24 éves portugál lesz minden idők legdrágább játékosa. Az eddigi csúcstartó Zinedine Zidane-ért 2001-ben 73 milliót fizetett a Real Madrid. Ugyanaz a csapat, amely a hét elején 67,5 millió eurót fizetett Kakáért és amely 2000-ben 58,5 milliót Luis Figóért. És amely egyesület mellesleg több százmillió eurós adóssággal küszködik.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro 2003-ban érkezett a ManU csapatához a Sporting Lisszabon egyesületétől 15 millió euró fejében. Azóta három bajnoki címet, egy Bajnokok Ligáját és egy Klubvilágbajnokságot nyert a „vörös ördögökkel."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: